Sucs verds, una font d’energia

Us vull compartir l’hàbit que he agafat cada dia, que m’ajuda a mantenir el meu cos sa, la qual cosa també es reflecteix a la pell. M’encanta començar el dia amb un suc verd en dejú, em dóna vitalitat i molta energia, és una injecció de vitamines i minerals pel meu organisme. Un còctel de nutrients que contribueix a la depuració de l’organisme.

És una combinació equilibrada de fruites i vegetals de fulles verdes. A la primavera m’encanta recollir les meves pròpies fulles verdes a primera hora del matí i fer un suc verd amb poma, llimona, menta o bé rementerola i fulles de malves, d’ortigues, de plantatge o bé de pixallit.

És un suc viu que alimenta el cos i l’ànima. Cap a la tardor està molt bé utilitzar pels sucs: poma, llimona, i fulles verdes de les cols, dels bròquils i les fulles de les pastanagues. A l’hivern també afegeixo api en aquest còctel meravellós. I poder a l’estiu és quan no en faig tants ja que les pomes no són tant bones i faig més sucs d’estiu a base de síndria, llimona i menta.