Entrevista

Martina Perez-Burrull. Mestra d’educació infantil

Què et va dur a viure al Montseny?

Bàsicament vam venir a viure al Montseny per la maternitat. Estava embarassada de 7 mesos i l’aposta familiar va ser la de veure créixer als nostres fills en un entorn on tinguéssim contacte directe amb la natura, un lloc on viure tranquils i que a la vegada estigués ben comunicat. El Montseny és fantàstic, té racons molt diversos i de gran riquesa natural. Ja fa 13 anys que hi visc i encara segueixo descobrint llocs nous molt especials i pintorescs.

A què et dediques?

Sóc mestra d’educació infantil. Treballo a l’escola del poble i m’agrada molt el que faig. Vaig a treballar contenta i torno a casa cansada però sobretot realitzada. Un regal!

Quina és la part que més t’agrada de la teva feina?

M’agrada establir bona sintonia amb els infants, m’agrada observar-los quan són ells mateixos, veure’ls naturals i transparents, tal com són. Però sobretot m’encanta establir vincles i complicitats amb cada un d’ells. Ells aprenen amb mi i jo d’ells.

Cap a on t’agradaria anar a nivell educatiu?

Doncs cap a un acompanyar sincer, respectuós i amorós. Confiar molt en les seves capacitats i potenciar aquelles en que es manegen de manera fluida. El més important és que els infants vagin contents i motivats a l’escola i la resta ja ve de retruc. L’experiència em diu que generant un ambient agradable a l’aula on la mirada estigui a primera línia, ja és el GRAN tresor.

Per què has apostat en consumir la cosmètica natural Del Montseny?

Amb la Mireia ens coneixem de fa uns 10 anys, som molt bones amigues i tenia plena confiança en el seu projecte. Quan va engegar amb la cosmètica natural del Montseny em demanava de fer de “conillet d’índies” de les seves cremes, tònics i sabons. M’ho explicava tot amb aquella passió i gaudir que la caracteritza i en provar-les sempre quedava encantada. Per primera vegada sentia el plaer d’una crema al meu cos. M’agrada l’enfocament natural, ecològic i sostenible que fa i el resultat que n’obtinc dels seus productes és incomparable amb la resta de productes provats fins llavors. Fa un any i mig, em van diagnosticar càncer de mama i a dia d’avui ja estic curada i recuperada de la malaltia. La quimioteràpia i la radioteràpia havien de malmetre la meva pell, la primera assecar-la i la segona crema-la. Vaig estar sempre perfecte, gràcies a les cremes de la Mireia, durant el tractament vaig utilitzar la crema reparadora de cara i la de cos. Els metges sempre em deien que tenia la pell molt bé i jo ja sabia el secret.

Quina és la que t’agrada més?

M’agrada molt la crema facial reparadora, et deixa una sensació molt hidratant, fa molt bona olor i no engreixa gens.

La crema corporal també m’encanta però em costa més agafar l’hàbit. Sempre li compro l’ungüent de cop, fet amb hipèric i quan a casa ens fem cops, cremades, picades… ens l’apliquem i notem molta millora. És un recurs per dur sempre a sobre.

També compro el sabó pel cos de romaní i m’encanta!

Actualment la meva filla es neteja la cara amb sabó de romaní i s’aplica el tònic d’hamamelis i ha notat una gran millora amb els primers granets.

Quina és la rutina que t’agrada fer amb els productes del Montseny?

Quan em desperto netejar-me rentar-me la cara amb el sabó de romaní i aplicar-me la crema hidratant reparadora. Al vespre després de la dutxa, si hi penso posar-me crema de cos i abans d’anar a dormir rentar-me la cara amb el sabó de romaní i posar-me tònic de roses.

Amb els productes de cosmètica natural del Montseny, estic aconseguint l’objectiu de cuidar-me i mimar-me de manera més constant.