Recepta

Sèrum facial per pells seques

El sèrum és un tractament hidratant per la pell que es caracteritza perquè té una alta concentració d’ingredients actius amb una estructura líquida o amb oli que afavoreix l’absorció ràpida i profunda. Té una eficàcia per combatre l’envelliment prematur de la pell.

INGREDIENTS

Oli de calèndula – 10ml

Oli de sèsam – 10ml

Oli de rosa mosqueta – 5ml

Oli d’alvocat – 5ml

Oli essencial de lavanda – 3 gotes

Afegim la quantitat indicada de cada oli en un pot hermètic de vidre i ens ho apliquem a la cara per la nit un cop aquesta està neta i tonificada.

 

LES SEVES PROPIETATS

Rosa Mosqueta Té propietats antisèptiques, antioxidants, regeneradores, cicatritzants i depuratives. Retràs dels signes d’envelliment prematur com les arrugues, les taques, la falta de llum, les línies d’expressió  i els efectes del sol a la pell.

Sèsam Té propietats vitamíniques, mineralitzants, hidratants, emol·lients, revitalitzant i cicatritzants. Va molt bé per les pells irritades i escamoses. Combat l’envelliment de les cèl·lules, reafirma la pell, la protegeix i afavoreix el bronzejat.

Calèndula Té propietats emol·lients, antiinflamatòries, astringents, antisèptiques i cicatritzants. Ideal per pells amb èczemes, cremades, amb granets, molt recomanada per cures infantils. Calma la pell després de l’afaitat, la depilació o les cremades solars.

Alvocat Té propietats vitamíniques, emol·lients, dermo-protectores, hidratants i regeneradores. També és astringent, antisèptic i cicatritzant. Dóna elasticitat, i és ideal pel contorn d’ulls i els llavis.

Oli essencial de lavanda Hidrata, regenera la pell i estimula el creixement cel·lular.