Recepta

Sèrum facial per pells mixtes i grasses

Els olis vegetals que posem en aquest sèrum, demostren el seu poder de regular la producció de sebo i d’equilibrar-la. També suprimeix l’aspecte brillant, els punts negres i els porus oberts

INGREDIENTS

Jojoba – 10ml

Avellana – 10ml

Llavors de raïm – 5ml

Rosa mosqueta – 5ml

Oli essencial de llimona – 4 gotes

Afegim la quantitat indicada de cada oli en un pot hermètic de vidre i ens ho apliquem a la cara per la nit un cop aquesta està neta i tonificada.

 

 

LES SEVES PROPIETATS

Jojoba Té propietats anti-oxidants, antiinflamatòries, hidratants, regeneradores i suavitzants. Va molt bé per pells greixoses i pells amb acne. Té un alt percentatge en ceramides similars a la nostra pell, i això és el millor tractament hidratant per ser una rèplica del sebo natural que segreguen les nostres glàndules. En les pells acneiques i grasses l’oli de jojoba és un bon aliat perfecte per hidratar i tractar sense tapar els porus i regular la secreció de sebo. També les protegeix de la deshidratació retenint la humitat de la pell.

Rosa Mosqueta Té propietats antisèptiques, antioxidants, regeneradores, cicatritzants i depuratives. Molt bé per pells envellides i castigades, pells greixoses i amb acne, per cicatrius i estries.

Raïm Té virtuts antioxidants, regeneradores, exfoliant, depuratives i hidratants. Ideal per pells envellides i castigades. Combat arrugues, èczemes i grans. També té la capacitat de regular el sebo i combatre l’acne.

Avellana Té propietats astringents, estimula el sistema circulatori, hidratant, protector cutani, regenerador, relaxant. Equilibra el sebo a les pells grasses ja que és un oli sec i penetra molt bé sense tapar els porus.

Oli essencial de llimona Va bé per les pells grasses, i augmenta el benestar general i el bon humor.