La Mel, un aliment també per la pell

Gaire bé tots nosaltres coneixem la mel com un aliment, però també es pot utilitzar per cuidar-se la pell. Podem dir que té molts beneficis nutritius i únics per a la salut.

La trobaràs en alguns dels nostres productes per la seva capacitat d’humectar, per tant és molt HIDRATANT i també té la capacitat d’ajudar-nos a tractar moltes afeccions dermatològiques. És ANTIBACTERIÀ amb el seu pH de 3.9 fa que no puguin sobreviure les bactèries i contribueix a destruir els microorganismes no desitjats de la pell. Per tant ens ajuda a tractar pells que pateixen acné. És una gran producte ANTIENVELLIMENT I ANTIARRUGUES pel seu alt contingut d’antioxidants, on ajuda a les cèl·lules de la pell a reparar-se i a renovar-se.

 

Us proposo una mascareta per nodrir la nostra pell feta amb mel i amb flocs de civada. És una de les millors opcions per poder eliminar les cèl·lules mortes i les impureses de la pell. Aquest dos ingredients netegen els porus, nodreixen el cutis i redueixen els efectes negatius deguts als radicals lliures i al sol. És apta per tot tipus de pell, ja que regula la producció sebàcia i és un humectant natural.

Ingredients

1 Cullerada de flocs de civada (10g)

3 Cullerades de mel d’abelles (75g)

Preparació

Incorpora els flocs de civada en un bol i barreja-ho amb la mel fins que tinguis una pasta enganxosa.

Apliqueu el producte per la cara i escot i deixa-la durant 20-30’

Després, realitza suaus moviments circulars per enretirar les cèl·lules mortes.

Esbandeix amb força aigua tèbia i aixuga’t amb una tovallola.

Pots repetir aquesta mascareta 1 cop per setmana.