Entrevista

Natàlia Maragall. Modista sostenible

A què et dediques?

He fet de modista durant 25 anys i en porto 12 ensenyant a cosir també. Actualment estic totalment dedicada a acompanyar a cosir a tothom qui vulgui a Estones de Costura, a través de la modisteria, el reciclatge en general i la iniciació a la costura.

Quina és la part que més t’agrada de la teva feina?

M’agrada molt crear a través del reciclatge i transmetre els meus coneixements de modisteria als alumnes a través de cada projecte personalitzat.

Quin públic ve als teus tallers?

Majoritàriament dones, aquesta és una realitat que va canviant molt a poc a poc. Durant aquesta anys han passat pel taller alumnes de totes les edats, desde 7 anys fins a 80 anys.

Per què has apostat en consumir la cosmètica natural Del Montseny?

Per tres motius vitals:

1) M‘interesso pels projectes de persones que admiro i estimo i del Del Montseny l’he vist néixer, i em captiva la passió amb que està feta i la professionalitat.

2) Fa molts anys que prioritzo consumir productes sostenibles i responsables amb l’entorn.

3) He començat a cuidar la meva pell tard, i ja que ho faig prefereixo que sigui amb productes naturals i responsables amb el medi ambient.

Quina és la que t’agrada més?

Em costa triar-ne un, però et diria que la crema facial per que li veig el resultat, també em dona molt bon resultat l’oli de cop i crema de llavis, i durant la pandèmia m’ha agradat molt l’esperit de romaní, m’apropa al bosc

Quina és la rutina que t’agrada fer amb els productes del Montseny?

Els tinc tots al meu “tocador”, a la nit em rento la cara amb llet netejadora i aigua de roses, em poso el contorn d’ulls i la crema facial, de dia la crema de mans i la crema corporal.