Entrevista

Ariadna Viola. Tècnica Alexander

Quant temps fa que vius al Montseny?

Vam venir a viure al Montseny un any després de tenir el primer fill, ara fa 15 anys.

Per què vau escollir aquest indret per viure?

Vam decidir marxar de Barcelona, buscàvem un lloc que estigués ben comunicat i que fos més poble que ciutat petita, teníem clar que volíem muntanya i la vida ens va portar cap a Sant Esteve de Palautordera, un poble no massa gran però que té molta vida i moviment. Ens hi sentim molt bé i el fet de ser prop de la natura, el silenci i els cels oberts, és de gran valor per nosaltres.

A què et dediques?

Doncs sóc professora de Tècnica Alexander

En què consisteix?

Sabia que aquesta pregunta seria la següent!
Doncs de fet et podria dir que dono classes a persones de totes les edats, amb el propòsitd’ensenyar-los les eines per tenir un bon ús del seu cos i evitar així qualsevol tipus de dolència, o problemàtica. Arriba gent amb necessitats diverses, des de qualsevol mal d’esquena, a migranyes, vertígens, mal de genolls, espatlles i un llarg etcètera.

Quin tipus de persones ven en a la teva consulta?

Doncs persones de totes les edats, des d’adolescents, adults i gent gran. Els motius són molt diversos, ja que a part de tractar dolors, també tracto a gent que pugui tenir estrès, ansietat, problemes a l’hora de descansar, adolescents amb diferents problemàtiques amb el seu cos que està en ple creixement, o per exemple músics que tenen dolors tocant l’instrument, i la llista no acabaria! Faig una feina que m’encanta i que em fa sentir feliç.

Per què has apostat en consumir la cosmètica natural Del Montseny?

Al primer moment ho vaig fer perquè amb la Mireia som molt amigues i sé que tot el que hi posa és 100% natural, de primera qualitat i molt pensat i provat. A més a més, la Mireia hi posa tanta passió, dedicació i amor en els seus productes que per a mi tot plegat era molt bona garantia. Actualment però, continuo utilitzant cosmètica natural Del Montseny, perquè he comprovat que em van molt bé, tinc la pell molt ben hidratada des de que consumeixo aquestes cremes, m’ho noto al cos i sobretot també a la cara.

Quina és la que t’agrada més?

Ui! Aquesta pregunta és més difícil! No sabria triar-ne una…Per a mi la de cara i la de cos són imprescindibles. A l’hivern incorporo també la de mans, i el que m’agrada d’aquestes cremes a part de la olor i resultat, és l’absorció que tenen.
Per altra banda hi ha dos productes que per a mi són un “must have”: l’ungüent o oli de cop, i el sabó de romaní. L’oli de cop sempre va amb mi, sempre, és un imprescindible. El sabó el trobo espectacular, inclús m’hi rento la cara, em dona una sensació de netedat que m’encanta i el mes sorprenent és que no em deixa la cara resseca com altres sabons.

Quina és la teva rutina nocturna?

Doncs cada vegada estic mes enganxada a una dutxa calenta abans d’anar a dormir, és una manera de tancar el dia i anar al llit amb una sensació de tranquil·litat i benestar. Em dutxo amb el sabó de romaní pel cos i la cara. Després em poso el tònic de roses, el contorn d’ulls i llesta!

ariadnaviola.com